Afstemmingen (Luisterkind® methode)

Naast psychologische consulten kun je ook bij mij terecht voor een afstemming. In 2014 haalde ik mijn diploma’s voor de opleiding Luisterkind bij Diana van Beaumont. Hoewel de methode Luisterkind heet, is het niet alleen voor kinderen, maar eigenlijk voor iedereen geschikt. Met behulp van deze methode maak ik contact op zielsniveau, met de diepere lagen in jezelf of van je kind.

Een afstemming kan een zeer effectieve manier zijn om meer helderheid te krijgen over vragen waar je mee worstelt , meer inzicht te krijgen in patronen waar je steeds in terecht komt, of om oude pijn te helen. Ook als je kind niet kan slapen, in bed plast, moeilijk gedrag vertoont of angstig is kan een afstemming helpend zijn.

Het is voor een afstemming niet nodig om naar mijn praktijk te komen, alles gebeurt op afstand. Ik maak telepathisch contact via een foto en naam en luister naar wat de persoon op dat moment vertelt. Waar mogelijk kijken we samen naar oplossingen. De boodschappen die in de afstemmingen naar voren komen zijn vaak helder, kunnen duidelijke handreikingen bevatten, maar soms ook confronterend zijn.

Soms komen er dingen naar voren uit eerdere levens, die nog van invloed kunnen zijn in het leven van nu. Na een afstemming is er vaak meteen een merkbare verandering, maar het kan ook nodig zijn om verdere stappen te zetten.

Afstemmingen voor dieren

Dieren hebben, net als mensen, een ziel en contact op zielsniveau is bij een dier dus mogelijk. Uit liefde en respect voor dieren wil ik graag op deze manier bijdrage leveren aan hun welzijn en dat van de mensen bij wie ze wonen.

Aanvraag afstemming
Je kunt een aanvraag voor afstemming doen via onderstaand mailadres. Ik stuur dan via de mail een document toe waarin staat hoe het in zijn werk gaat en wat ik daarvoor nodig heb.

Mail: praktijkintuitievepsychologie@gmail.com

Voor meer informatie over de Luisterkind methode kun je kijken op

www.dianavanbeaumont.nl

Geboortebegeleiding (Luisterkind® methode)

Wanneer je graag contact wilt maken met het kindje in je buik, kun je je aanmelden voor geboortebegeleiding. Vanaf ongeveer de 28e week van de zwangerschap kan de begeleiding gestart worden. Net als bij de Luisterkind afstemmingen maak ik op zielsniveau contact met je ongeboren kindje, je hoeft hiervoor niet naar mijn praktijk te komen. Ik luister naar wat het kindje te vertellen heeft, je kunt je kindje vragen stellen en ik bereid het kindje (en ouders) voor op de bevalling.

De begeleiding bestaat uit vier afstemmingen van een half uur (4 weken achter elkaar) die op afstand worden uitgevoerd, op van tevoren afgesproken tijden. Op het moment dat de afstemming plaatsvindt, maak je (samen met je partner) zelf ook contact met je kindje en neem je een moment van rust voor jezelf.

Aanvraag geboortebegeleiding
Je kunt een aanvraag voor geboortebegeleiding doen via onderstaand mailadres. Ik stuur dan via de mail een document toe waarin staat hoe het in zijn werk gaat en wat ik daarvoor nodig heb.

Mail: praktijkintuitievepsychologie@gmail.com
Voor meer informatie over geboortebegeleiding kun je kijken op

www.dianavanbeaumont.nl

Tarieven

Luisterkind (mens en dier)
€ 65,00 euro ( incl. 21 % BTW)*

Geboortebegeleiding (4 afstemmingen)
€ 145,00 ( incl. 21 % BTW)*

Je krijgt factuur via mail toegestuurd.

* Afstemmingen vallen niet onder psychologische zorg en ik ben daarover BTW plichtig. Tarieven zijn inclusief 21% BTW.